...
ГоловнаЗдоров'я5 способів, як привчити себе пити воду частіше

5 способів, як привчити себе пити воду частіше

Підпишіться на нас:

Не виходить пити 2 літри води на день навіть із спеціальними програмами на телефоні, які нагадують поповнити баланс? Тоді користуйся цими лайфхаками, з якими прищепити корисну звичку не складе ніяких труднощів.

Здоровий спосіб життя – це не тільки правильне харчування, спорт і гарний сон, а й підтримка водного балансу. Здавалося б, що складного в тому, щоби просто випивати по 1,5-2 літри чистої води на день? Однак для багатьох людей навіть привчити себе ходити в спортзал набагато простіше, ніж згадати про необхідність випити чергову склянку. Однак будь-яку звичку можна прищепити, якщо використовувати для цього правильні важелі та інструменти. Перераховуємо які саме:

  • Якщо захотілося їсти, то візьми за звичку спочатку випити трохи води. Дуже часто наш мозок веде нас неправильним шляхом, через що ми плутаємо голод із звичайною спрагою.
  • Зроби за правило випивати 3 базові склянки протягом дня: одна після пробудження, друга перед виходом з дому, а третя перед сном.
  • Намагайся випивати склянку води після кожного походу до туалету.
  • Завжди тримай під рукою чергову пляшечку води: в офісі, на прогулянці або навіть під час збирання чи перегляду телевізора. Рука сама до неї потягнеться!
  • Не дозволяй собі інші напої, доки не вип’єш близько 2-4 склянок чистої води. Цілком ймовірно, що після цього тобі вже не так сильно захочеться кави, чаю чи соку.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Із цим компонентом у складі не можна фарбувати нігті жінкам 40+

Лаки для нігтів містять купу хімічних компонентів зі складними назвами, без яких неможливо досягти яскравого кольору та стійкого...

Які продукти не вживають дерматологи: цей список стане в нагоді кожній дівчині, яка піклується про свою шкіру

Деякі продукти можуть викликати появу прищів та запалень, а також погіршувати стан шкіри при таких захворюваннях, як псоріаз,...

Чому людям похилого віку не варто їсти морозиво: висновки лікарів

Морозиво люблять усі, але не поспішай пропонувати бабусі чи дідусеві зайву порцію — лікарі попереджають, що такі ласощі...

Чому варто спати на лівому боці, щоб поліпшити здоров’я: 5 причин

Чи замислювались ви колись, на якому саме боці вирушати в обійми Морфея? Ні? А ось і дарма! Експерти...