...
ГоловнаКрасаЯк знаходити в мас-маркеті речі, які виглядають «дорого»

Як знаходити в мас-маркеті речі, які виглядають «дорого»

Підпишіться на нас:

Ми вже давно з’ясували, що «дорогі» на вигляд речі зовсім не повинні коштувати дорого насправді. І точно знайти їх можна не тільки у люксових брендів. Не варто списувати з рахунком магазини мас-маркету: у них теж можна виявити масу предметів гардеробу, що виглядають статусно. Для цього потрібно лише знати кілька лайфхаків. Розповідаємо про них.

Силует

Загальне враження про речі за першого погляду формує силует. Найбільш вигідно виглядають лаконічні шляхетні форми, які не виходять із моди. Прямий, трохи об’ємний крій актуальний завжди. Складні силуети не тільки можуть змастити враження від речі. У випадку з недорогими марками вони ще й не завжди добре вдаються. Тож радимо дотримуватись класики — вона ніколи не підводить.

Кольори

Не менш важлива і кольорова гама. Яскраві, особливо «кислотні» кольори моментально видають недорогу річ: вони роблять усі огріхи тканини та крою ще помітнішими. Сконцентруйтеся на спокійних, глибоких відтінках: вони візуально додадуть «дороговизни».

Тканини

Пильну увагу варто приділити і тканинам. По-перше, їх складу: нерідко навіть у мас-маркеті зустрічаються матеріали із вмістом натуральних тканин – їм варто віддавати перевагу. По-друге, фактурі: на гладких поверхнях менш помітні різного роду вади. Є матеріали, які завжди виглядають «дорого»: наприклад твід.

Деталі

Звертайте, обов’язково, увагу на деталі та декор (чим його менше, тим краще), якість фурнітури, рівність швів та іншої обробки. «Дорогу» річ відрізняє якщо не повна бездоганність, то хоча б охайність у ключових моментах.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...