...

3 помилки, які ти робиш при виборі аромату в магазині

Підпишіться на нас:

Якщо мрієш нарешті знайти той самий «свій» парфум, який ідеально відображатиме настрій і буде тобі пообатися і ще довго після покупки, наші поради будуть тобі корисні.

Як часто під натиском консультантів у магазині ти купувала парфум, яким спочатку була абсолютно зачарована, а потім виявляла, що цей аромат зовсім не про тебе? Розуміємо твій біль, адже знайти композицію нот, що ідеально підходить тобі, дійсно не так просто. Іноді зробити це заважають помилки, яких ми всі припускаємося при виборі. Розповідаємо, що ти не так робиш!

Ти слухаєш аромат із тестера носом

Ні, ні та ще раз ні! Так ти точно зробиш не правильний вибір. Вдихаючи запах з насадки, неможливо оцінити всі ноти, закладені в парфумерну композицію, і зрозуміти, як саме вона поводитиметься при взаємодії зі шкірою. Дай аромату розкритися – тільки так ти зможеш зрозуміти, твоє чи не твоє.

Ти наносиш кілька ароматів на різні боки однієї руки

Якщо ти намагаєшся визначитися між декількома ароматами, наносячи один на зап’ястя, а інший на зворотний бік руки, то навряд чи зможеш вибрати щось справжнє. Так композиції просто змішаються і остаточно зб’ють тебе з пантелику. Ти просто даремно витратиш гроші, а куплені парфуми так і залишаться припадати пилом на туалетному столику.

Ти нюхаєш одразу багато ароматів

Не варто збирати ціле віяло з блоттерів з різними ароматами і намагатися вибрати з них той самий. Якщо ти будеш розпорошуватися на все, що зібрано на магазинних полицях, то просто випустиш з уваги той самий парфум, який ідеально тебе доповнить. Краще спочатку пояснити консультанту, чого саме ти чекаєш від аромату, почергово послухати запропоновані ним 3-4 композиції та робити вибір із них.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я