...
ГоловнаКрасаЯк боротися з пігментними плямами після літа, з допомогою 5 засобів для...

Як боротися з пігментними плямами після літа, з допомогою 5 засобів для активного осіннього догляду

Підпишіться на нас:

Влітку ми багато часу проводимо на сонці, тому в деяких випадках появи пігментації не уникнути – особливо якщо ти рідко використовувала SPF-засоби. Час виправляти ситуацію! І вводити у відхід косметику для корекції цяток на обличчі.

Пігментні плями можуть з’являтися з різних причин, у тому числі через вік і гормональні зміни в організмі. Однак саме в сезон активного сонця ризик зіткнутися з гіперпігментацією особливо зростає. Саме тому влітку дерматологи радять уникати агресивних компонентів у складі доглядової косметики. Це робить шкіру вразливою і піддає її більш активному впливу УФ-променів.

А ще експерти не втомлюються повторювати про важливість використання засобів із СПФ-фільтрами. Без них появи сонячної пігментації не уникнути!

Якщо до кінця літа ти все-таки помітила нові цятки на обличчі, шиї або зоні декольте, настав час вживати активних заходів щодо вирівнювання тону шкіри.

Звичайно, найлегше позбутися пігментації за допомогою косметологічних процедур: на кшталт фотоомолодження або різних видів пілінгу. Однак не варто недооцінювати силу домашнього догляду! Регулярне використання активних речовин допоможе висвітлити плями – і загалом покращити стан шкіри.

При виборі косметики для корекції пігментації віддай перевагу засобам, у формулах яких є вітаміни С та Е. У дуеті ці мікроелементи висвітлюють тон шкіри та попереджають появу нових плям.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...