4 способи легко та швидко надати губам об’єму

Підпишись на нас:

Давним-давно хтось з селебріті ( чи була цією людиною Кайлі Дженнер чи Кім Кардаш’ян — вже точно не дізнаємось) вирішила зрадити анафемі тонки губ і за допомогою Instagram запустила у маси новий тренд на роздуті «качечки». Щоправда, протримався цей тренд не дуже довго, залишивши по собі слід у вигляді по-справжньому чуттєвих та емоційних, пухких губ. Є багато хороших способів досягти бажаного ефекту на тривалий час, але вони, по-перше, вимагають коштів, а по-друге, часу, якого постійно бракує. Для тих, у кого кожна хвилина на рахунку, ми знайшли кілька цінних порад, як досягти максимально пишних губ мінімальними зусиллями.

Зробити пілінг

Перше, на чому потрібно зосередитись, – це дбайлива ексфоліація. Легкий масаж губ зубною щіткою видалить омертвілі частинки шкіри та вирівняє поверхню. Гладка шкіра відображає більше світла, і візуально це робить губи повнішими і щільнішими. Скраб також покращує циркуляцію крові, що в цілому дозволяє їм виглядати ще більш пухкими.

Згадаймо, що в стародавні часи цнотливі дівчата виходили зі становища саме таким способом: як слід покушували губки, щоб через приплив крові в потрібний момент вони виглядали яскравими і повними. Думаємо, що варіант м’якого відлущування більш ефективний, особливо, якщо залучити до процедури спеціальний скраб або мед, що зацукровився.

Зайнятися гімнастикою

Як і в будь-якій іншій області краси, застосування спеціальних засобів для губ не зайве підкріпити спеціальними вправами. Робити їх потрібно хоча б раз на добу протягом місяця.

Свисток. Зверніть увагу на професійних музикантів, що грають на духових інструментах — вони завжди мають досить повні пухкі губи. Це пояснюється спеціальними вправами, що вони роблять. Не закликаємо бігти записуватися на курси гри на флейті, але понасвистувати улюблені мелодії радимо. Робити це потрібно якнайголосніше і напружуючи губи якнайсильніше.

Посмішка та поцілунок. Це не просто приємно, але ще й корисно, тому посміхайтеся та цілуйтесь частіше. Якщо все ж таки переводити дії в площину вправ, то розтягніть губи, начебто посміхаєтеся – максимально широко. Затримайте «усмішку» на 5 хвилин і витягніть губи вперед, начебто посилаєте повітряний поцілунок. Зафіксуйте його і знову поверніться до «усмішки». Повторіть усю послідовність дій близько 20 разів.

Убік та поворот. Для виконання цієї вправи щільно стисніть губи і почніть зрушувати їх убік – у крайній лівій точці затримайте їх на 5 секунд, після чого виконайте процедуру в протилежному напрямку. Повторіть по 15 разів на кожну сторону. Потім губами «трубочкою», складеними як для поцілунку, повільно зробіть коло за годинниковою стрілкою, а потім проти. Повторіть 10 разів.

Використати плампер (блиск для губ)

Спеціальні косметичні засоби для збільшення об’єму губ є – це плампери (тут ми говоримо не про метод сучасної б’юті-інквізиції – силіконові вставки під губу – а про косметичні продукти). Раніше блиски та бальзами «для збільшення об’єму губ»  мали в складі лише один компонент і діяли виключно за принципом подразнення: до складу вводилися добавки ментолу, імбиру або камфори, що викликали приплив крові до губ. Сьогодні до них додалися кислоти (одна з найпопулярніших – гіалуронова), які насичують шкіру губ вологою, за рахунок чого всі складочки розгладжуються, поверхня вирівнюється, а губи виглядають повнішими.

Ефект від такого блиску( пламперу)  – невелике поколювання, яке при цьому залишається в списку побічних реакцій. Останні версії пламперів, втім, щедро приправлені інгредієнтами догляду (екстрактом алое, маслами, вітамінами), які покликані знизити неприємну симптоматику. Тим, хто важко переносить найменший дискомфорт у ніжній області губ, можна порадити використовувати виключно візуальні ефекти: хайлайтер над «дугою купідону» і крапля мерехтливого блиску в центрі нижньої губи.

Згадати «бабусини» методи

Засоби, приготовані власноруч із натуральної сировини, працюють не гірше за хімічні агенти. Сюди відносяться:

Олія кориці – один із основних інгредієнтів, який додають до складу “об’ємних” блисків для губ. Воно активно стимулює капілярні судини і є подразнюючим агентом ніжної шкіри губ. Пройдіться по губах ватною паличкою, змоченою в маслі, після чого використовуйте звичний поживний бальзам для губ. Спочатку губи трохи пощипуватиме, але потім дискомфорт пройде, а невеликий набряк, що гарантує об’ємний ефект на губах, збережеться.

Олія перцевої м’яти – має аналогічний ефект, який заснований на посиленні кровообігу. Зробити бальзам, що збільшує губи, можна самостійно: змішайте чайну ложку вазеліну з 1-2 краплями олії м’яти. Щоб тримати губи “в тонусі”, використовуйте такий hand made регулярно.

Олія кайенського перцю – ще один компонент, що розганяє кров. Достатньо всього однієї краплі в тому місці, де ви хочете досягти особливої ​​пухлості (як правило, це центр нижньої губи або верхня дуга), щоб масло подіяло, як «об’ємна» сироватка. Тут потрібно пам’ятати про те, що кайенський перець є однією з найгостріших прянощів у світі, тому, щоб уникнути опіків, дотримуйтесь правила «краще менше» або застовуйте в складі бальзаму чи крему.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

З чим краще їсти картоплю, щоб не погладшати: 7 продуктів

Страви з картоплі користуються величезною популярністю в українців.  Сам...

Ця каша найкраще виводить холестерин: працює не гірше за таблетки

Так і не змогла полюбити каші, якими нас усіх...

Помідори: 5 причин, чому їх варто їсти

Вони є багатим джерелом вітамінів та мінералів, необхідних для...

Не зіпсований, а найкорисніший: більше ніколи не викидай коричневий банан

Як часто ти дивилася на банан, що вкрився коричневими...

8 продуктів, які пригнічують апетит

Ви щодня думаєте, що поїсти, адже голод постійно долає...

Як зробити усмішку білою: достатньо однієї шкірки банана

Багато жінок і чоловіків у гонитві за сліпучою усмішкою...

Що приготувати з вівсяних пластівців, якщо не кашу на сніданок

Вівсянка та каша — нероздільні поняття. Якщо ви також...