У Мережі з’явилися знімки постарілого Вілла Сміта

0
Вілл Сміт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Колись Уілл Сміт був одним із найкрасивіших голлівудських акторів. Фільми за його участю збирали рекордні суми, а прихильниці божеволіли за його біцепсами. Однак час безжальний навіть до знаменитостей.

Подробиці

У Мережі з’явилися нові фотографії актора поза знімальним майданчиком. На них він виглядає зовсім не так, як до того звикли його фанатки. Артист сильно додав у вазі. Це помітно навіть на його обличчі: воно округлилося, зробивши Вілла Сміта схожим на типового чоловіка своїх років. Голлівудським блиском тут і не пахне.

У роботі артист сьогодні все частіше віддає перевагу драмам, ніж блокбастерам. А ролі гарячих рятівників світу він змінив на амплуа чийогось наставника чи когось, хто долає перешкоди.

Особисте життя знаменитості також бажає кращого. Він дуже здав після того, як його дружина Джада Пінкетт-Сміт зізналася, що змінила йому, а потім пішла до іншого. Нині вони перебувають у вільних відносинах.

Вілл Сміт

попередня статтяЯк вибрати виткі рослини для саду: 3 варіанти для креативної дачниці
наступна статтяЯк приготувати пухкі оладки на сніданок
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я