4 помилки в образах, які найбільше старять жінок після 40 років

Підпишись на нас:

Потрапити в халепу можна в будь-якому віці, але після сорока деякі промахи виглядають не просто дивно, а навіть безглуздо. Давай розберемо основні помилки, щоб уникнути незручних ситуацій та невдалих фото!

Зірковий стиліст Міранда Холдер констатує: нерідко жінки після сорока додають собі зайвого віку, намагаючись (парадокс) молодитися. Це правда: спроба відповідати «чужому» віку зазвичай не вирішує проблем, а створює їх. І найприкріше, що ми можемо не помічати ці звички і роками позбавляти себе свіжих та модних образів.

Тому ми вирішили розібрати найпопулярніші модні помилки — за навігацію в питаннях стилю відповідає Міранда Холдер.

Неправильна білизна

Перше, що стиліст радить переглянути – це нижня білизна. Бюстгальтери, які ти носила у 20, зараз навряд чи тобі підійдуть. Форма грудей змінилася, їй, швидше за все, потрібна більша підтримка та щільніші бретельки. А ось тонкі лямочки, безліч мережив, які видно під одягом, і пушап — вірний шлях до негармонійної фігури та неохайного вигляду.

«Застарілий» тип фігури

Навіть якщо цифри на вагах показують одне значення ось уже котрий рік поспіль, і ти легко влазиш у джинси, які вигулювала у свої 25, це ще не означає, що ті самі джинси все ще потрібно носити. До сорока років фігура стає жіночнішою, стегна — більш округлими, і навіть відтінок шкіри змінюється. За цими деталями слід стежити! Інакше ти помітиш, що улюблений одяг раптом перестав на тебе сідати, а кольори, на які ти робила ставку роками, більше тобі не підходять.

Застрягли у ностальгії

Немає нічого поганого в ретро-стилі та любові до вінтажу. Але секрет у тому, що естетика минулих років виглядає класно в комплекті із сучасними речами. А якщо повністю «одягтися в сімдесяті», наприклад, навряд чи аутфіт вийде свіжим і актуальним. Потрібно вибиратися зі звичного гардеробу – хоч трохи!

Неоновлена версія ходи

Це не зовсім модне правило, але важлива деталь. У різні періоди життя ми ходимо по-різному — і рідко усвідомлюємо це. Якщо поспішна хода підстрибом і молодість смішно виглядають разом, то до сорока років непогано виробити звичку йти впевнено, не човгаючи, не стрибаючи. І одяг для цього потрібний відповідний: з потрібним тобі настроєм, зручного крою. Перевір свій гардероб – чи підходить під опис?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Хвоя рятує від болі у суглобах: як приготувати цілющу настоянку

Хвоя славиться своїми цілющими властивостями.  Настоянка із хвої -...

Як приготувати найшвидший банановий десерт без випікання та заморожування

Така можливість дійсно є. Цей рецепт допоможе приготувати швидко...

Чому жовтіє молода цибуля на грядці: як врятувати урожай

Цибуля на грядці може раптово пожовтіти.В першу чергу треба...

Найсмачніший та легкий вершковий десерт з бананів

Якщо є щось ніжне та повітряне з бананових десертів,...

Комплексна трьохетапна допомога кущам троянд із слабким розвитком пагонів

Якщо кущ троянди розвивається слабо, йому потрібна допомога. Комплекс...

Закуска з груш, яка здатна здивувати: «секрет» в начинці

На закуску груші можна доповнити апетитною начинкою. Оригінальна подача...

Ідея для овочевого гарніру: запечена капуста зі спеціями

Якщо потрібно на основі капусти приготувати дещо смачне, тоді...