Гороскоп на квітень 2022 для різних знаків зодіаку

Підпишись на нас:

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Вам варто на якийсь час забути девіз «Перемога не дається без бою» і трохи зменшити оберти: чим менше зусиль ви докладатимете, тим ефектніші результати на вас чекають. Головне – запастися терпінням і не намагатися змусити Землю крутитися швидше, ніж їй належить

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 21 травня)

Виходячи зі смуги важливих і переважно приємних змін, не забувайте: радикальні трансформації даються нелегко і вимагають послідовного відновлення. Йому і треба приділити максимум уваги у квітні.

БЛИЗНЮКИ (22 травня – 21 червня)

Настав час перестати жалкувати за минулим і боятися майбутнього – попереду і несподівані радощі, і заслужені лаври. Спочивати на них, може, і не варто, але позбутися зовсім недоречного почуття непотрібності – цілком!

РАК (22 червня – 22 липня)

Ваша історія кохання виглядає настільки ідеальною, що видається готовим голлівудським сценарієм. Тільки не чекайте банального хепі-енду: у реальному світі все складніше, ніж у мелодрамах, зате набагато цікавіше.

ЛЕВ (23 липня – 22 серпня)

Впевненості в собі вам не позичати, а ось над відкритістю до експериментів потрібно ще працювати та працювати. Добре, що шансів попрактикуватися до кінця місяця буде чимало – приймайте їх з подякою.

ДІВА (23 серпня – 23 вересня)

У квітні великий ризик поринути в невластиву вам меланхолію. Проведіть ряд заходів заздалегідь – наприклад, почніть планувати велику подорож або придумайте інше завдання, що вимагає повного зосередження.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Вам потрібно приділити увагу здоров’ю та, можливо, навіть змінити спосіб життя. Від цього залежатимуть результати у всіх сферах життя. Перегляньте раціон і займіться спортом. Зараз ваші запаси енергії на межі виснаження.

СКОРПІОН (24 жовтня – 22 листопада)

Зараз ви готові згорнути гори та зупинити на скаку коня. Але не поспішайте кидатися в гущу подій – це може закінчитися не так тріумфально, як вам хотілося б. Візьміть довгу паузу і послухайте, що каже внутрішній голос.

СТРІЛЕЦЬ (23 листопада – 22 грудня)

Саме час здійснити ідею, яку ви давно виношуєте. Причому може йтися як про запуск стартапу, так і про переїзд в іншу частину світу. Ваше вікно можливостей відкрите широко як ніколи.

КОЗЕРІГ (23 грудня – 20 січня)

Озирніться навколо: здається, перебуваючи в блаженному стані потоку, ви трохи втратили здатність розумно оцінювати, яку реакцію ваші слова та дії викликають у близьких. Терміново настав час виправлятися і починати думати про інших!

ВОДОЛІЙ (21 січня – 19 лютого)

Намагайтеся не приймати поспішних рішень, пов’язаних з кар’єрою: вони можуть мати далекосяжні наслідки. Краще помрійте про квиток на острови, до найтеплішого моря – такий вибір вас точно не підведе.

РИБИ (20 лютого – 20 березня)

Вам захочеться опустити руки і нічого не робити. Не звинувачуйте себе за слабкість, це зовсім не означає, що ви здаєтеся перед обставинами. Просто настав період споглядання та відновлення сил, насолоджуйтесь ним!

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Попелиця на кущах смородини: швидка допомога рослинам

Що може бути кращим, ніж зібрати урожай ягід на...

Стимулятор росту помідор: народний рецепт

Будь-яка розсада, перед тим як буде висаджена на грядки...

Сода чи розпушувач: чи є між ними різниця

Під час готування випічки в одних рецептах зазначається сода,...

Що робити з почорнілою алюмінієвою каструлею: 4 способи

Блискучий посуд без слідів накипу, жиру та їжі, що...

Городники пояснюють, чи потрібно влітку поливати помідори

Прочитавши заголовок, більшість людей подумає: звичайно, треба, інакше вони...

Соковиті відбивні з курятини: таких ви ще не пробували

М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це...

Чим підживити ягідні кущі: добриво для смородини

Щоб ягоди на кущах червоної, чорної чи білої смородини...