...
ГоловнаЗдоров'яСкільки можна зберігати розрізаний кавун, щоб ним не отруїтися

Скільки можна зберігати розрізаний кавун, щоб ним не отруїтися

Підпишіться на нас:

Часто ми не можемо впоратисяя з цілим кавуном за один раз, тому ми зберігаємо розрізаний кавун в холодильник, щоб доїсти його пізніше. Але чи ти знаєш, який термін зберігання вважається оптимальним?

Зазвичай залишки кавуна не встигають занудьгувати в холодильнику. Але якщо сім’я вже наситилася головними літніми ласощами, пам’ятай, що зберігання розрізаного кавуна не повинно перевищувати рекомендованих термінів.

Кавун придатний для вживання протягом трьох діб, якщо зберігається в холодному місці. Плід повинен бути правильної форми, шкірка тверда та рівномірної щільності. У м’якоті не повинно бути великих порожнеч, а кавунове насіння має бути чорним.

Також існує гарний спосіб перевірити свіжість та зрілість кавуна, який може використовуватись і у випадку з розрізаним плодом. Для цього слід постукати по зеленій шкірці кавуна. Якщо звук лунає дзвінко, з м’якоттю кавуна все гаразд, і його можна вживати.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...

Чому ми відчуваємо втому після відпочинку на свіжому повітрі і як цього уникнути

Пара годин біля басейну — і вас уже хилить у сон, а якщо провести на свіжому повітрі всі...