...
ГоловнаЗдоров'яКитайська аеробіка для плаского живота, чи насправді така ефективна

Китайська аеробіка для плаского живота, чи насправді така ефективна

Підпишіться на нас:

Вважається, що своєрідна китайська аеробіка допомагає швидко спалити жир та зменшити живіт. Спробувати її однозначно варто хоча б заради інтересу і нового досвіду. Але чи займатись подібною практикою на регулярній основі — велике питання.

Йога, фітнес, пілатес … Поряд зі стандартними вправами в соцмережах можна зустріти уривки з тренувань азіаток, де вони енергійно рухаються інтенсивно похитуючи стегнами і скорочуючи м’язи живота.

Такі танцювальні вправи, в яких основний акцент зорієнтований на живіт, прийнято називати китайською аеробікою. Вважається, що цей вид фізичного навантаження ідеально підходить для жінок різного віку: адже ти не тільки займаєшся спортом, але й розвиваєш пластику та координацію, а також навчаєшся танцювальним рухам.

Тренери обіцяють, що з таким кардіо-навантаженням можна схуднути, навіть якщо займатися лише 10-15 хвилин на день.

По суті, китайська аеробіка мало чим відрізняється від стандартних жироспалюючих кардіо-навантажень. Однак дуже важливо не забувати про те, що кожна вправа має свою техніку виконання — ігнорувати яку не можна, хоч би якими швидкими були рухи.

У випадку з китайською аеробікою основний імпульс приходиться на область попереку — одну з найуразливіших частин хребта. Таке активне навантаження може призвести до травм та болючих відчуттів , що унеможливлює  продовжувати заняття спортом.
Якщо тобі хочеться спробувати китайську аеробіку, обов’язково звертай увагу на відео пояснення тренерів про те, як слід виконувати вправи. Найкраще таке тренування проводити біля дзеркала, щоб бачити свою техніку виконання.

Якщо ти маєш проблеми зі здоров’ям спини, краще й зовсім почекати з подібними кардіо-експериментами — і спробувати пілатес, який допомагає відчути глибокі м’язи преса та їхній взаємозв’язок з іншими м’язами тіла.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Чому варто спати на лівому боці, щоб поліпшити здоров’я: 5 причин

Чи замислювались ви колись, на якому саме боці вирушати в обійми Морфея? Ні? А ось і дарма! Експерти...

Коли краще їсти, до чи після тренування: вчені знайшли відповідь

Питання про те, коли все ж таки треба їсти — до тренування чи після нього, — дуже довго...

3 найкращі гарніри для жінок 45+: прискорять метаболізм і продовжать молодість

Вуглеводи - це невід'ємна частина здорового раціону харчування незалежно від віку. Але якщо в молоді роки ми абсолютно...

Як підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Цей овоч завжди є на поличках магазину, коштує копійки, але користь має неймовірну. Він корисний для серця, кровоносної...