Автори «Доброго вечора! Ми з України» записали новий трек про Перемогу

0
Автори «Доброго вечора! Ми з України» записали новий трек про Перемогу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Музиканти гурту Probass ∆ Hardi – Артем Ткаченко та Максим Мокренко відомі своїми хітами «Добрий вечір — ми з України!» та «Козаки йдуть» записали новий патріотичний трек.

Подробиці

Відеокліп із піснею, яка до мурашок пронизує серце кожного українця, вселяючи впевненість у неодмінному та близькому Дні Перемоги над окупантами. Нове відео з’явилося на офіційному YouTube-каналі гурту

«Настане день! Він уже близько! Я відчуваю! Я це бачу! Я чую, як ми святкуємо нашу перемогу! Увесь світ чує! Ми сильні, ми мужні, українці неймовірні. Кожен з нас робить для цього все, що потрібне, і зробить ще більше. У нас багато землі, урожай соняшників буде рекордним! Ми знаємо всю правду! І правда, знає нас!» – Написали Probass & Hardi про свою нову композицію

Після початку війни фраза «Доброго вечора, ми з України» стала неофіційним військовим привітанням, її часто використовують представники Міноборони та Офісу президента. Також із неї починає свої знамениті щоденні відеозвернення голова Миколаївської ОДА Віталій Кім. Упевнені, через кілька днів і «Настав день» розлетиться в народі за цитатами!

попередня статтяЗСУ показали знищення артилерійського підрозділу ворога
наступна статтяКременчужанин виготовляє перископи для армії
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я