...
ГоловнаЗдоров'я3 причини не відмовлятися від меду на дієті

3 причини не відмовлятися від меду на дієті

Підпишіться на нас:

Розповідаємо, чому не варто відмовляти собі в цьому корисному, але дуже калорійному смаколику навіть у періоди боротьби із зайвою вагою.

У гонитві за фігурою мрії відмовляєшся не лише від улюблених цукерок та тістечок, а й від натурального меду через його високу калорійність? Насправді корисний мед тільки допомагає швидше і ефективніше розлучатися із зайвою вагою, якщо ти, звичайно, вживаєш його в помірних кількостях. Ось 3 приводи залишити мед у раціоні:

Він має послаблюючу дію

Солодкий і тягучий мед має суперздатність налагоджувати процес травлення, завдяки чому сприяє очищенню кишечника і допомагає позбавлятися від запорів.

Він заспокоює

Навіть чайна ложечка меду під час дієти, наприклад, після основного прийому їжі, налаштує тебе на позитивний лад і допоможе позбутися постійного почуття голоду.

Він прискорює обмін речовин

Мед знижує працездатність шлункової ліпази, яка відповідає в нашому організмі за накопичення жиру. Тому вживаючи мед на регулярній основі, ти тільки сприяєш кращій втраті ваги.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і сирі овочі мають...

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу ж відбивається на...

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів та вчених на повному...

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...