...

4 способи спалювати більше калорій під час сну

Підпишіться на нас:

Здавалося є одне примітивне правило «більше рухайся, менше їж». Однак як тільки справа доходить до практики, з’ясовується, що є безліч нюансів: наприклад, важливо не тільки те, скільки ти їси, але й що саме, а вид тренувань часом має набагато більше значення, ніж їхня кількість.

Для тих, у кого голова готова вибухнути від усіх цих тонкощів, ми зібрали кілька простих порад, які допоможуть худнути, буквально нічого не роблячи – уві сні!

Спи без ковдри

Звичайно, не влітку, коли воно не потрібне, а восени, взимку та навесні. Низька температура прискорює метаболізм, і завдяки цьому навіть уві сні ти спалюватимеш більше калорій, ніж зазвичай. Це підтверджено дослідженнями: вчені з Гарвардського університету з’ясували, що усвідомлене зниження температури довкілля допомагає витрачати до 2800 ккал на тиждень додатково, не змінюючи нічого в раціоні.

Спи більше

Якщо тобі потрібен був привід більше спати, то ось він: як показали дослідження, додаткову годину сну щоночі дозволяють споживати на 270 калорій на добу менше без особливих зусиль. Це означає втрату 30 г жиру на день і майже кілограма на місяць!

Одягни маску для сну

За даними вчених, люди, які сплять у повній темряві, рідше страждають на ожиріння, а простий спосіб досягти повного блекауту в спальні – це звичайна маска для сну.

Вечеряй!

Так-так, ми також пам’ятаємо про те, що вечерю треба віддати ворогові. Але насправді так думати — помилка: ніч — досить тривалий період голодування, і тому організм у цей час доби може загальмовувати метаболізм, знижуючи кількість калорій, що спалюються. Простий спосіб уникнути цього – повечеряти білковою їжею (наприклад, випити протеїновий коктейль).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я