Краса

5 помилок, як не потрібно носити футболку

Холодною зимою ми носимо футболку як нижній додатковий шар, навесні та влітку «витягуємо» її назовні. Це фундамент образу – необхідна річ, до вибору якої потрібно підійти відповідно.

Ми так часто обговорюємо різні тренди, принти, акценти, фурнітуру та аксесуари — це, безумовно, важливо. Але не забувайте про те, що головне – це база. Неякісною старомодною футболкою можна зіпсувати образ за лічені секунди. Щоб уникнути такого конфузу, згадай про кілька актуальних правил — перераховуємо всі пункти шпаргалки, які стануть вам у нагоді в теплий сезон.

Щільний матеріал

Футболку вибираємо із якісного щільного матеріалу. Нам не потрібна синтетика, хай краще буде бавовна. Звичайно, ніхто не забороняє носити речі, що просвічують – стрітстайл-блогери, наприклад, зараз масово вигулюють прозорі лонгсліви і блузи, демонструючи ефектні бра. Але з футболкою така витівка навряд чи спрацює. Вона швидше задушить тебе у своїх обіймах і, якщо матеріал тонкий, продемонструє по секрету всьому світу твою спідню білизну.

Обтягуючий фасон

Плавне продовження 1-го пункту – краще уникай екстраобтягуючих варіантів. Розуміємо, іноді хочеться показати наявність талії. Але повір, навіть із найідеальнішою фігурою така футболка може зіграти злий жарт – розпочнеться всесвітній складковий з’їзд. У центрі уваги – зони пахв, рук, спини, живота. Крім того, випирають груди. Тому вибирай більш вільні варіанти, в них ти почуватимешся впевненіше.

В довжину

Правильний фасон футболки здатний приховати недоліки фігури та витягнути силует. Шукай не так широкі, як довгі оверсайз-моделі. Такий крій як би згладжує фігуру, додаючи зростання. Але тут, як і в усьому, треба знати міру. Занадто великий безформний балахон краще не вдягати на вихід, а залишити для домашньої рутини.

Мінус шия

Коли полюватимеш за ідеальною футболкою, візьми на приціл модель з ширшим вирізом. Кругла висока горловина жадібно з’їдає шию, не залишаючи їй шансу. U або V-подібні вирізи виглядають більш виграшно.

Помірна недбалість

Нам загалом подобається тенденція створення образів «без проблем». Коли не потрібно годинами вигадувати look і гадати на кавовій гущі вдалу комбінацію компонентів. Тим більше це досить зручно. Навіть якщо ти погано погладила футболку – все можна списати на тренд.

Все, звичайно, добре, але давай не впадатимемо в крайнощі. Пам’ятай про загальну акуратність – у всьому має бути баланс.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Цей овоч завжди є на поличках магазину, коштує копійки, але користь має неймовірну. Він корисний…

22 години тому

Чому живіт випирає, навіть коли схудла, і як його прибрати

Випираючий живіт може здорово зіпсувати настрій, якщо ти бачиш себе у дзеркалі у невигідному ракурсі.…

23 години тому

5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси

Оливкова олія - панацея від усього, пальмова шкідливіша за алкоголь, кокосове корисне для волосся і…

3 дні тому

Синдром сухого ока: як він проявляється та якими засобами його лікувати

Відчуття «піску в очах» та печії, на жаль, добре знайоме багатьом із нас. Якщо ти…

4 дні тому

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

5 днів тому

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став…

5 днів тому