...
ГоловнаКрасаПриведи груди у форму вправами і якими саме

Приведи груди у форму вправами і якими саме

Підпишіться на нас:

Далеко не всі мріють про рельєфне і прокачене тіло, але пружна і підтягнута шкіра — ознака краси та здоров’я, якою хоче мати кожна дівчина. Найчастіше головною проблемною зоною є бюст, який з різних причин згодом може втратити еластичність.

Як привести бюст у форму?

Якщо груди з часом стали менш пружними і втратили колишню форму, не треба впадати у відчай, адже їх можна підтягнути, головне — знати правильні способи. Привести зону грудей в тонус тобі допоможуть вправи. Звичайно, мова не йде про збільшення розміру, у спорті така функція відсутня. Однак зону декольте можна зробити красивішою за рахунок регулярних тренувань. Важливо зміцнювати спину і працювати з рухливістю грудного відділу, а також тримати поставу і не закачувати м’язи грудей, тому що в результаті вони можуть стати сильними і грубими. Сильні м’язи в гіпертонусі тягнуть плечі вперед, чим погіршують поставу і заокруглюють грудний відділ хребта.

Тим, хто не має можливості займатися, потрібно постійно стежити за собою за допомогою інших методів, а саме:

– протягом дня тримати спину рівно, не сутулитися;

– ходити на розтяжку та пілатес;

– займатися плаванням, воно допомагає у зміцненні м’язів спини та грудного відділу.

Якщо ж ти готова приступити до тренувального процесу, запам’ятовуйте 5 найефективнішими вправами для покращення якості погруддя.

 

Віджимання з колін

Руки потрібно розставити ширше за плечі і опустити вниз. Лопатки зводимо, а лікті згинаємо на 90 градусів. Підкрути таз, напруж прес і намагайся триматися рівно. Опускаючись, роби вдих, піднімаючись – видих. Виконай 2 підходи по 20 повторень.

Розведення гантелей лежачи на лаві або на коврику

Необхідно лягти та підняти руки з гантелями вгору. Стеж за тим, щоб гантелі були паралельно одна одній. Лікті злегка зігнуті, гантелі знаходяться над плечовими суглобами. Лікті розведи трохи убік. Зафіксуй вихідне положення рук. На вдиху розводимо руки убік і зводимо тим часом лопатки. На видиху – збираємо їх до центру. Працюємо повільно та контролюємо фазу опускання гантелі вниз. Виконай 2 підходи по 20 повторень.

 

«Молитва»

Встань рівно і розстав плечі. З’єднай долоні на рівні грудної клітки, долоню до долоні. Тримай спину рівно. На видиху притискаємо долоні, на вдиху розслаблюємо. Робимо протискання протягом 30 секунд і далі статику наступні 30 секунд. Працюємо лише 2 хвилини.

Зведення лопаток лежачи на животі

Вправа допоможе покращити поставу. Лягай на живіт, ноги випрями на підлозі, голова зафіксована, погляд спрямований у підлогу, шия є продовженням хребта. Ми трохи відриваємо плечі від підлоги та витягуємо руки вздовж. На видиху витягуємо руки до себе та зводимо лопатки. На вдиху знову витягуємо їх уперед. Працюємо з м’язами розгиначами хребта. Виконай 2 підходи по 40 секунд кожен.

Пам’ятай, немає нічого неможливого, все залежить від твого бажання та настрою. Тільки з непохитною рішучістю ти зможеш досягти будь-яких бажаних результатів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...