ЗСУ показали, як знищують техніку ворога в небі і на землі

0
ЗСУ показали, як знищують техніку ворога
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ворог відступає – ворог наступає. Сьогодні цих новин достатньо на різних ділянках фронту, але на те, як знищується техніка окупантів нашими ЗСУ – можливо дивитись безперестанку.

Подробиці

Наприклад, в зоні ООС відбувається знищення колон забезпечення ворога, які тепер не довезуть необхідне для їхнього наступу пальне і боєприпаси для бомбардування цивільних, а також наших військових об’єктів на нашій землі:

Ми вже неодноразово писали про трофейні “Буратіно” і «Солнцепіки», які наші ЗСУ “вибивають” в ворожої армії, або ті кидають їх напризволяще після бою. На цей раз відзначилась 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого, яка “звільнила” транспортно-заряджаючу машину з комплексу ТОС від “руського міра” і тепер вона нікому більше не зможе причинити біди, крім можливо самих окупантів:

Ну і який же розгром російської армії без падіння чогось літаючого з неба. Так на території так називаємої ЛНР впав ворожий Мі-28, який за коментарями населення того регіону не зміг здійснити кращого “героїзму”, ніж розбитися об землю від влучного пострілу одного з наших військових:

попередня статтяЩе низка населених пунктів Київської області звільнені
наступна статтяЗСУ показали знищену на Київському напрямку техніку ворога
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я