Наймодніший і найпотрібніший аксесуар на літо — коричневий ремінь

Підпишись на нас:

Літо – це світлі речі. Білі, бежеві, світло-сірі, кольори кави з молоком, вершкового масла та свіжих вершків. Сперечатись із цим навряд чи хтось всерйоз візьметься. А світлі відтінки вимагають трохи вдумливішого підходу до стилізації образів. Оздобитися черговим total black, як ми часто робимо це восени та взимку, вже не вийде. І не варто недооцінювати роль аксесуарів у створенні образу. Іноді вони здаються маленькими та незначними, але незначних деталей, як ми знаємо, у жодному образі немає. І навіть такий простий аксесуар, як ремінь, здатний кардинально поміняти враження від образу. Здавалося б: яка різниця, що за ремінь на вас одягнений? Це ж не сумка та не туфлі. Але саме він може підтримати як загальну стилістику образу, так і стати важливим акцентом і центром уваги — залежно від поставленого завдання. Багато в чому її виконання залежить від відтінку ременя. То який ремінь краще носити зі світлими брюками чи спідницями? У нас є однозначна відповідь на це запитання.

Звісно, коричневий. Він виглядає з білими або бежевими брюками або спідницею куди м’якше. Це не таке контрастне рішення, як чорний ремінь — і точно куди оригінальніше. Такий аксесуар не перетягуватиме на себе занадто багато уваги, але стане відмінним завершальним акцентом, що поєднує всі елементи образу між собою. Подібно до клею, він тримає всі деталі разом – і забезпечує вам завершений образ.

Доречними будуть усі відтінки коричневого — від насиченого кольору темного шоколаду до легкого тону засмаги, близької до бежевого. Пам’ятайте: що ближче відтінок ваших штанів до сніжно-білого, то світліше ви можете вибирати ремінь. Якщо ж говорити про форму, то найкращим вибором стане класичний «чоловічий» ремінь із лаконічною металевою пряжкою. Ним можна як і акцентувати талію, так і змістити акцент на стегна, якщо ви носите штани або спідницю з низькою посадкою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Чим підживити моркву: добрива для моркви під ногами

Морква, як і кожна посаджена городня культура, потребує підживлення....

Як правильно варити яйця, щоб не потріскалис

Якщо в якомусь рецепті потрібні цілі варені яйця, то...

Корисна порада, як вигнати мух із квартири

З кожним днем надворі стає все тепліше. І можна...

Кулінарні правила, щоб смажена печінка була м’якою

Страви з печінки будуть тільки тоді смачними, коли вона...

Яких помилок допускаються городники під час поливу

Поливання насаджень – необхідна дія, особливо влітку. Але неправильним...

Сніданок з категорії правильного харчування: смузі з апельсинів та зеленої гречки

Почати ранок можна з легкого та дуже незвичайного сніданку,...

Шоумен Олексій Суханов не зміг оновити дані в ТЦК з вагомої причини

Вимога оновити дані стосується всіх, незалежно від професійної діяльності....