...
ГоловнаКулінаріяЧи можна приготувати сирники без додавання яйця в тісто

Чи можна приготувати сирники без додавання яйця в тісто

Підпишіться на нас:

Сирники щотижня готує майже господиня. В кожної власний рецепт та секрети приготування. Хтось робить їх виключно з борошном, а інші полюбляють робити сирне тісто з манкою. В будь-якому випадку має вийти смачно, але інше нагальне питання. Воно пов’язане з використанням яйця.

Подробиці

Почнемо з того, що додавання яєць в сирне тісто не є догмою. Без них також можна готувати. Потрібно розуміти, яку роль виконує яйце. Воно потрібне, як елемент для скріплення інших інгредієнтів.

Досвідчені кулінари рекомендують брати не ціле яйце, а лише жовток. Таки чином буде компонент для скріплення, але без зайвої вологи. Пропорційно беруть 1 жовток на 0,5 кг домашнього сиру.

Якщо ви робите сирники без яйця, тоді потрібно додати банан або манку, сметану. Головне знати міру, щоб не зіпсувати тісто. Переважно додають не більше 1 банану.

Отож, можна зробити висновок. Сирники без яєць готувати можна, але й з ними виходить добре. Тож все залежить від ваших вподобань.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...