Навіщо мити голову мінеральною водою: літній лайфхак, який замінить дорогий догляд

0
Навіщо мити голову мінеральною водою: літній лайфхак, який замінить дорогий догляд
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У звичайному житті газовану мінеральну воду краще застосовувати внутрішньо, щоб насолодитися її освіжаючим ефектом. Але якщо найближчим часом ти збираєшся у відпустку, бери на замітку цей лайфхак.

Іноді надворі стає так жарко, що виникає бажання одним махом осушити пляшку мінеральної води. А якщо є така можливість – ще й вилити частину води на себе, щоб миттєво охолоне.

Насправді газована мінеральна вода – не менш ефективний б’юті-засіб, ніж косметична термальна вода. Ось тільки використовувати експерти її радять не як освіжаючий спрей, а замість пілінгу або шампуню, що очищає, з м’яким ефектом.

На відміну від звичайної води з крана мінералка збагачена вуглекислим газом, який відповідає за наявність у ній бульбашок. Вуглекислота має відмінну очищувальну властивість – яка особливо необхідна волоссю після купання в басейні або морській воді.

Для того, щоб змити залишки хлорки або морської солі, достатньо обполоснути волосся вмістом великої пляшки газованої води. Далі можна відразу використовувати бальзам, що відновлює: а шампунем мити голову, наприклад, через день.

До речі, іноді вуглекислоту додають до складу шампунів — саме для того, щоб отримати додатковий очищаючий ефект. Вуглекислий газ допомагає покращити ріст волосся і знижує вироблення шкірного сала, що продовжує відчуття чистоти.

попередня статтяРецепт шашлику на мінералці: коли потрібно швидко замаринувати м’ясо
наступна статтяЯк швидко запекти трубочки з лаваша та сирної начинки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я