...
ГоловнаЛайфстайлЯке підживлення вибрати для троянд, щоб вони довго цвіли та були здорові

Яке підживлення вибрати для троянд, щоб вони довго цвіли та були здорові

Підпишіться на нас:

Троянди прекрасні та ніжні. Вони потребують уваги, адже тля та різноманітні хвороби постійно атакують ці гарні квіти. З якісними добривами троянди ростуть більш міцними, здоровими, підвищується стійкість до розвитку хвороб. А ще вони довше цвітуть, адже не мають дефіцитів в плані поживних речовин та мікроелементів.

Які добрива вибрати

На основі відгуків ми склали перелік засобів, які найчастіше купують з підтвердженим ефектом. До нього ввійшли такі засоби:

  • комплексне мінеральне добриво Plantafol Elite;
  • універсальне для троянд «Флоріум профі»;
  • мінеральне добриво «Майстер-Агро».

До складу «Майстер-Агро» входить азот, калій, фосфор, магній. А для підтримки кореневої системи троянд підживлення містить бор, марганець, мідь, фітогормони.

Підживлення «Флоріум профі» для троянд допомагає їм швидко рости та нарощувати гарне зелене та глянцеве листя. Головне, що й кілька хвиль цвітіння воно також забезпечує трояндовим кущам.

Мінеральне добриво Plantafol Elite забезпечує ріст великих бутонів та суцвіть. Тривале цвітіння з цим добривом точно буде. Важливо, що рослини швидко відгукуються на таке підживлення.

Доглядайте за вашими рослинами, вносьте добрива та робіть це своєчасно. В результаті ви будете мати чудові квіти, які будуть прикрашати клумби та доставляти вам естетичне задоволення.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...