Здоров’я на відмінно: всього 5 нескладних правил, і ти завжди в хорошій формі

0
Здоров'я на відмінно: всього 5 нескладних правил, і ти завжди в хорошій формі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У полоні численних справ ми завжди забуваємо про найважливіше — здоров’я. Але мало хто здогадується, що для того, щоб добре почуватися, зовсім необов’язково щодня займатися спортом або сидіти на правильному харчуванні. Усього 5 простих правил і ти завжди будеш свіжа та здорова!

1. Рух продовжує життя

Не стій і не сиди тоді, коли можна ходити. Переміщаючись у ліфті або їздячи в таксі, ти не приносиш жодної користі своєму організму. Якщо йти далеко, то постарайся вийти з машини раніше і пройтися хоч трохи пішки. Твоє здоров’я точно скаже спасибі.

2. Висипайся

Звучить так просто і банально, але чомусь усі часто цим нехтують. Якщо ти не відпочила добре, всі інші правила вже не мають значення. І не вигадуй жодних відмазок! Будь-яку справу можна замінити хорошим сном. До того ж, робота йтиме набагато ефективніше на свіжу голову.

3. Пий

Відчуваєш, що погіршуються розумові здібності в процесі роботи — налий собі склянку води. Загальмованість – перша ознака зневоднення. І пам’ятай, що твій організм на 90% складається із води. Тому регулярно поповнюй його запаси.

4. Кохай

Люди з благополучним особистим життям вдвічі рідше наражаються на ризик серцево-судинних та ендокринних захворювань. Любов лікує і робить людей щасливішими. А щаслива людина живе довше.

5. Їж овочі та фрукти

Кожен прийом їжі починай із них. Іноді ними можна і закінчити, але так вони гірше засвояться в організмі. В овочах та фруктах багато корисних мікроелементів, які допомагають уникнути захворювань шлунково-кишкового тракту.

попередня статтяСмачні та ситні гарячі бутерброди на будь-який випадок
наступна статтяДомашні іриски: смак як в дитинстві
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я