...
ГоловнаЛайфстайлЧим підживити бузок, щоб він радував пишним цвітінням

Чим підживити бузок, щоб він радував пишним цвітінням

Підпишіться на нас:

Приємно бачити, коли розпускається бузок. Він такий гарний та ароматний. Неможливо на нього перестати дивитися. Якщо ви також любите цю прекрасну рослину та вирощуєте її, тоді треба знати про підживлення. Воно допоможе рослині правильно та активно рости, розвиватися та цвісти.

Підживлення для бузку

Хоча рослина й невибаглива та часто росте у дворах сама по собі, але від поживного добрива також не відмовиться. Вносити їх можна навесні або восени. Частіше використовувати добрива немає потреби, бо це може негативно вплинути на морозостійкість кущів. Виходить, що бажання зробити як краще обернеться з точністю до навпаки.

Рекомендується ранньою весною один раз внести добрива. Цього вистачить. Для цього підійде компост або коров’як. Поливають пристовбурні кола. Також можна замість вказаних добрив використовувати сечовину або аміачну селітру. Розрахунок — 50 г на один кущ.

Зверніть увагу на важливий момент. Можна використовувати як органіку, так і мінеральні добрива, комбінувати їх. При останньому варіанті концентрація речовин має бути знижена. Один раз на 3 роки рекомендується вносити по 30 г під кожен кущ калійно-фосфорні добрива.

Догляд за бузком обов’язково продемонструє результат у вигляді яскравих та гарних суцвіть на гілках улюблених кущів. Головне — все робити вчасно та в достатній кількості. Нехай ваш бузок радує вас.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...