Навіщо потрібні аеробні навантаження і яка користь від них для жінок

0
Навіщо потрібні аеробні навантаження і яка користь від них для жінок
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Незалежно від віку, ваги чи спортивних здібностей аеробіка корисна для кожного. Як тільки ваше тіло адаптується до аеробної програми, ви станете стрункішими і витривалішими, і в цьому суттєвий плюс аеробіки.

До того ж, аеробна активність позитивно впливає на організм. Ось 8 відповідей на запитання, навіщо потрібна аеробіка:

1. Щоб безпечно схуднути

У поєднанні зі здоровою дієтою аеробіка позбавить вас зайвої ваги.

2. Щоб збільшити витривалість та фізичну силу

Як тільки ви почнете займатися аеробікою, відчуватимете втому. Але через короткий час організм звикне, і аеробні заняття вже не забиратимуть енергію, а навпаки, почнуть заряджати.

3. Щоб позбутися вірусних захворювань

Аеробіка активує імунну систему, тому організм вже не такий сприйнятливий до незначних вірусних захворювань, таких як застуда та грип.

4. Щоб зменшити ризики для здоров’я

Заняття аеробікою знижують ризик багатьох захворювань, включаючи ожиріння, хвороби серця, високий кров’яний тиск, діабет 2-го типу, метаболічний синдром, інсульт та деякі види раку.

5. Щоб зміцнити серце

Регулярні кардіонавантаження оздоровлюють серце. Воно стає сильнішим і починає більш ефективно перекачувати кров, тому покращується її приплив до всіх частин тіла.

6. Щоб тримати артерії у чистоті

Аеробні вправи підвищують рівень ліпопротеїнів високої щільності, інакше хорошого холестерину, і знижують рівень ліпопротеїнів низької щільності, а саме поганого холестерину. А це профілактика від бляшок у артеріях.

7. Щоб підняти собі настрій

Аеробіка допоможе відволіктися від поганих думок і впоратися з депресією, зменшити напругу та швидко розслабитися. Крім того, ви почнете швидко засинати.

8. Щоб жити довше

Дослідження доводять, що люди, які регулярно займаються аеробікою, живуть довше, ніж ті, хто не тренується регулярно.

попередня статтяХитрий метод, який допоможе зробити навіть тверде м’ясо максимально м’яким
наступна статтяЯкі огірки додавати в олів’є: помилки, які псують смак салату
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я