Які огірки додавати в олів’є: помилки, які псують смак салату

0
П'ять поширених помилок, які можуть зробити несмачним салат олів'є
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Олів’є – досі доволі популярна страва на святковому столі.

Готується салат дуже просто: всі інгредієнти дрібно нарізають та заправляють майонезом. Деякі господині люблять експериментувати та до класичного рецепту додавати різні нові продукти.

Подробиці

Що стосується традиційного Олів’є, то багато кулінарів часто сперечаються про те, які саме огірки слід класти у страву, щоб смак не був зіпсований.

Які огірки додавати – це справа смаку. Однак найкраще в салаті з іншими продуктами та заправкою поєднуються солоні огірки. У деяких випадках можна віддати перевагу маринованим.

Пов’язано це з тим, що солоні та мариновані огірки краще поєднуються по смаку з майонезом.

Крім того, солоні огірки по пружності приблизно такі самі, як і інші компоненти. Якщо взяти свіжий овоч, він буде значно твердішим.

Раніше Олів’є був традиційним салатом, який подавали до новорічного столу. В сучасній кулінарії це вже не такий популярний салат, але все ж в нього залишилось доволі багато прихильників. В багатьох родинах є хоча б хтось, хто обов’язково попросить приготувати на святковий стіл і салат Олів’є.

попередня статтяНавіщо потрібні аеробні навантаження і яка користь від них для жінок
наступна статтяПрості правила, які допоможуть не кинути роботу над фігурою на півдорозі
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я