Як приготувати імбирні цукати — корисні солодощі замість цукерок

0
Імбирні цукати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цукерки та магазинні цукати зручно купувати, але домашні солодощі смакують набагато краще. І в цьому плані варто мати в кулінарній скарбничці рецепт імбирних цукатів.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні:

  • імбир;
  • вода;
  • цукор.

Як приготувати

Отже, виберіть корінці гарної якості, тверді, без пошкоджень. Промийте їх та почистіть. Наріжте на тонкі пластинки завтовшки 2-3 мм. Товщі не робіть, бо з ними важче буде досягти потрібного результату.

Залийте нарізаний імбир в каструлі водою, щоб вона повністю їх покривала. Вимочуйте протягом 3 днів в прохолодному місці. Якщо не вимочувати, то цукати вийдуть гострі на смак.

Після вимочування перекладіть імбир в чисту каструлю та залийте водою. Поставте на вогонь. Коли вода закипить, тоді її злийте, а сам імбир засипте цукром. Залийте повторно водою. Варіть одну годину. Не забувайте періодично помішувати.  Потім знімаємо з  вогню та даємо охолонути. Ця процедура має бути зроблена двічі.

В результаті імбир має стати прозорим. Тоді злийте воду остаточно та на охолонувші пластинки сиплемо цукрову пудру.

Цукати мають висохнути. Готові солодощі перекладіть в банку. Вони є чудовою альтернативою замість печива та цукерок до чаю. Смачного!

попередня статтяЯк доглядати за туями влітку: корисні поради
наступна статтяСалат буде добре рости, якщо його підживити потрібними добривами
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я