Настя Каменських до сліз зачепила українців новою піснею

0
Настя Каменських до сліз зачепила українців новою піснею
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зірковий український дует NK та Потап постійно підтримують Україну та українців, які страждають від російських бомбардувань.

У день початку війни подружжя знаходилося на відпочинку в Іспанії, тому воно зараз серед тих, хто працює на нашу країну з-за кордону. Окрім яскравої медійної підтримки, пара активно допомагає українській армії та біженцям фінансово. Виконавці також стали одними з перших, хто оголосив про вихід з російського шоу-бізнесу.

«РФ, зупинись! Де тут військові основи, про які ви постійно говорите? Де тут небезпека для будь-кого? Досить брехати! Досить бомбити Україну, наше мирне населення! Наших дітей! Це ж житлові квартали і це лише маленька частина всіх руйнувань та вбивств! Це аморально, нелюдяно! Тільки занепалі нелюди можуть таке робити! – емоційно звернулася Каменських до керівництва країни-агресора.

Сьогодні зірка презентувала нову пісню «Я – Україна», слова якої написав Олексій Потапенко.

«Українці! Ми сильні! Тримаємось, як би важко не було. Сьогодні кожен із нас — це Україна», — написала Настя у своєму інстаграмі.

попередня статтяВ ЗСУ ще 5 трофейних Т-80
наступна статтяВідомі втрати противника на сьогоднішній день
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я