Ніколи не мульчуйте город способом, про який пишуть всюди

0
Ніколи не мульчуйте город способом, про який пишуть всюди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Інтернет іноді видає такі поради, що на вуха важко натягнути. Народні експерименти не тільки вражають, але й шкодять городу чи саду. Якщо ви мульчуванню віддаєте перевагу, то робіть це з правильних матеріалів, а не газет.

Подробиці

Так, саме газети почали активно пропонувати замість більш традиційних способів. Але цей метод не має ніяких переваг, лише шкоду: після першого поливу чи дощу газета розлазиться, фарба потрапить у ґрунт, ефект від “мульчування” змиє водою у прямому сенсі слова.

Запам’ятайте, що в якості натурального і корисного для рослин покриття використовуйте солому, деревну тріску або тирсу, хвою, опале листя, неткані матеріали.

Довіряйте порадам, які мають раціональне зерно, і не завжди поспішайте перевіряти на практиці сумнівні лайфхаки і секрети дачників-фантазерів.

попередня статтяСмачний рецепт приготування спаржі з беконом
наступна статтяЯк оригінально замаринувати рибу для солоних закусок
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я