Як у червні підготувати малину до рясного врожаю: поради для саду

0
Як у червні підготувати малину до рясного врожаю: поради для саду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви хочете, щоб малина дала врожай великих ягід, соковитих та налитих, то подбайте вже у червні про кущі в саду. Навіть якщо зараз здається, що пагони зелені, листя здорове, то треба спостерігати, адже на моменті формування зав’язі може виникнути низка проблем.

Подробиці

По-перше, молоді ягоди, ще на стадії формування, можуть атакувати шкідники, зокрема довгоносики, тля, кліщі. Застосуйте натуральне добриво при перших проявах.

По-друге, прослідкуйте, щоб вологість ґрунту була в нормі. У червні вже опади будуть менші, температура вища, тому додатковий полив не завадить.

По-третє, подбайте про живленням, зокрема залізним купоросом (1 ч. л. на 10 л води). Для того, щоб ягода налилася, була великою і солодкою, після цвітіння треба калій та трохи фосфору. Підгодувати можна гуматом калію (за інструкцією виробника).

попередня статтяЗапіканка з кабачків — сезонна страва, яку точно треба приготувати
наступна статтяПаста з куркою та шпинатом: варіант швидкої вечері
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я