Чому не потрібно прагнути до стандартів краси: золоті слова Шерон Стоун, яка прийняла свою недосконалість

0
Чому не потрібно прагнути до стандартів краси: золоті слова Шерон Стоун, яка прийняла свою недосконалість
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Довгі десятиліття Шерон Стоун була однією з найбажаніших жінок світу. Сьогодні кінодіві майже 65 років. Вона спокійно приймає свої вікові зміни, але все одно залишається б’юті-іконою — і ось чому.

Мерилін Монро вважається головною білявкою «золотого віку» Голлівуду. А ось Шерон Стоун здобула звання головної блондинки ери блокбастерів: без її участі не обходився жоден великий фільм 1980-1990 років.

Шерон Стоун виступає проти пластики і вважає, що жінки не повинні класти своє життя на вівтар вічної погоні за молодістю.

«Я не хочу маскувати свій вік. Я просто хочу бути жінкою, яка у свої роки виглядає настільки добре, як це можливо», — якось казала актриса.

Ще більше Шерон Стоун не розуміє загальне дотримання б’юті-стандартів, яке стало так поширеним в епоху соцмереж.

«У США живе 400 тисяч фарбованих блондинок з однаковими носами, однаковими гігантськими губами, перекроєними щоками та білими зубами. Невже хтось знаходить їх привабливими? – якось сказала зірка.

Справді, сьогодні складно знайти жінку, яка б не мріяла змінити зовнішність саме за цими параметрами — вважаючи, що саме це зробить її кращою. Однак сліпе слідування трендам стирає індивідуальність. До того дуже рідко це допомагає стати щасливішою. Набагато частіше жінки продовжують шукати в собі недоліки — і постійно змінюватися, адже б’юті-тенденції не стоять на місці.

попередня стаття5 кулінарних лайфхаків, які допоможуть приготувати соковите та ніжне м’ясо
наступна статтяНайпростіший спосіб заготовити кріп на зиму
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я