3 продукти-вуглеводи з протизапальним ефектом, які потрібно їсти, щоб швидко схуднути

0
3 продукти-вуглеводи з протизапальним ефектом, які потрібно їсти, щоб швидко схуднути
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зайва вага безпосередньо пов’язана із запальними процесами в організмі та розвитком хвороб ШКТ. Саме тому варто включити до свого раціону ці корисні вуглеводи, що допомагають налагодити травлення.

Всім відомо, що для того, щоб схуднути, потрібно їсти більше білків та менше вуглеводів. Проте деяких категорії вуглеводних продуктів уникати не можна – адже вони не лише заповнюють дефіцити корисних речовин в організмі, а й сприяють зниженню ваги.

Зверніть особливу увагу на категорію протизапальних вуглеводів. Це саме те, що потрібно для здорового та якісного раціону при схудненні!

Йогурт

Ми звикли ставитися до йогурту як джерела білка, хоча насправді показник вмісту білків і вуглеводів у ньому приблизно однаковий. Йогурт багатий на пробіотики, корисні для здоров’я кишечника. Головне — вибирати продукт без цукру та солодких добавок, щоб не знижувати його протизапальний ефект.

Гарбуз

Гарбуз вважається ідеальним коренеплодом для підтримки роботи шлунково-кишкового тракту. Овоч м’яко очищає організм, усуває дискомфорт та запалення. Завдяки ніжному смаку на основі гарбуза можна готувати як основні страви, так і ароматні десерти.

Ягоди

Літо – сезон ягід, і цим потрібно користуватися по-максимуму! У ягодах менше цукру, ніж у фруктах, і вони рекомендуються навіть на низьковуглеводних дієтах. При цьому вітаміну С та клітковини в них більше, тому регулярне вживання ягід благотворно впливає на обмінні процеси в організмі. Головне — не захоплюватися і не замінювати ними повноцінний прийом їжі. Деякі ягоди, на зразок черешні, слід їсти в кількості не більше 200-300 г на день: інакше розладів травлення не уникнути!

попередня статтяЗ рецептом впорається кожен: як приготувати тонке та хрумке тісто для піци
наступна стаття5 кулінарних лайфхаків, які допоможуть приготувати соковите та ніжне м’ясо
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я