Закуска з курячих шлуночків по-корейськи: швидка та бюджетна справа

Курячі шлуночки унікальний продукт: коштують бюджетно, готуються просто, страви з них смачні та ситні. Сьогодні розповімо, як легко і швидко приготувати курячі шлуночки по-корейськи.

Все дуже просто. Насамперед курячі шлунки потрібно відварити. Час варіння залежить від віку птахів. Шлунки курчат зваряться набагато швидше, ніж дорослих птахів.

Воду, в якій варяться шлунки, потрібно посолити, додати спеції – горошини чорного перцю і лавровий лист.

Перевірити шлуночки на готовність можна так – дістати один і проколоти зубочисткою. У готовий субпродукт вона буде з легкістю. Готові шлуночки нарізити тонкими слайсами.

Цибулину нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської морковки або нарізати тонкою соломкою.

Часник подрібнити. Суворих пропорцій немає, але на 500 грам шлуночків достатньо однієї цибулини, однієї моркви та 2 – 3 зубчики часнику.

А тепер закуску потрібно заправити приправою для приготування корейських страв. Це може бути заправка для моркви, капусти чи фрунчози.

Смачного!

Пасевич Анна
Пасевич Анна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин