Приготувати томатну пасту в мультиварці — простіше простого

0
Домашня томатна паста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви можете приготувати томатну пасту в мультиварці, а не купляти магазинну. Неодмінно буде смачно. Натуральний смак томатів та нічого зайвого. Рецепт на вагу золота.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • помідори — 0,5 кг;
  • цибуля — 0,2 кг;
  • часник — 4 зубчики;
  • олія — 50 мл;
  • сіль.

Як приготувати

Помідори потрібно перебити блендером в пюре. Зверніть увагу на якість овочів. Якщо вони занадто соковиті, тоді покладіть їх в сито або в марлю та підвісьте. Потрібно, щоб стік зайвий сік. Так знадобиться менше часу на випарювання. Ріпчасту цибулю та часник також потрібно перебити в блендері.

В чашу мультиварки налийте олію. Закладіть подрібнені овочі. Посоліть. Тепер ввімкніть в режим тушкування на 35 хвилин. До моменту закипання кришка має бути привідкрита. Потім закрийте її.

Перевірте густоту томатної пасти. Якщо вона виходить занадто рідка, треба збільшити час приготування. Пасту розкладіть по стерилізованим банкам. Закатайте кришками та дайте вистигнути у теплі. Смачного!

попередня статтяЧому у грошового дерева опадає листя: які причини і що робити
наступна статтяЯк видалити нагар із решітки газової плити: “бабусин” спосіб
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я