Секрет ідеального тону: Хейлі Бібер поділилася улюбленими б’юті-секретами

Підпишись на нас:

За останній рік Хейлі Бібер несподівано стала одним із головних інфлюєнсерів у сфері б’юті-трендів. Все почалося з «глазурованої» шкіри, яка спочатку була лише способом просування для Rhode — б’юті-бренду моделі, що запустився в минулому липні, а в результаті перетворилася на головний хіт минулого літа. Потім «глазурованими» стали нігті, очі та губи. Зараз будь-які зачіска, макіяж або манікюр, які робить Хейлі моментально набувають статусу модних, а в TikTok за лічені дні з’являються тисячі туторіалів, що дозволяють їх відтворити. Втім, і сама Хейлі не проти поділитися своїми б’юті-секретами. На честь запуску Rhode у Великій Британії, зірка дала велике інтерв’ю Glamour UK. Там, крім того, вона поділилася кількома практичними лайфхаками, які легко може застосувати кожна. Про них розповідаємо нижче.

Щоб шкіра виглядала природно навіть із макіяжем, Хейлі використовує кілька трюків. По-перше, добре зволожує обличчя до того самого «глазуваного» стану. А по-друге, ніколи не чекає, поки зволожуючі засоби повністю вберуться. Достатньо почекати буквально 2-3 хвилини і відразу переходити до нанесення тону. Так він краще ляже і не підкреслить лущення. По-друге, важливо правильно вибрати сам крем. Він не повинен бути занадто щільним і повністю перекривати текстуру шкіри – лише вирівнювати тон. Хейлі віддає перевагу засобам на водній основі з сяючим фінішом – вони набагато природніше виглядають на шкірі.

Замість засобу для контурингу модель використовує бронзер та рум’яна. Вони анітрохи не гірше підкреслюють рельєф обличчя, але роблять це набагато делікатніше і природніше. Наносити обидва продукти Хейлі радить пухнастим пензлем і добре розтушовувати, уникаючи різких ліній. Ну а щоб додати більше чіткості рельєфу, після рум’ян та бронзера зірка рекомендує наносити трохи консилера під вилиці. Цей трюк посилює контраст, але при цьому, як і раніше, виглядає досить натурально. Ну а щоб губи візуально стали пухкішими, їх достатньо обвести коричневим олівцем і нанести прозорий бальзам. У Хейлі він, зрозуміло, від бренду Rhode, але загалом підійде будь-який.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Чому розсада перцю часто погано приживається

Порівнюючи, як після пересадки приживаються томати, баклажани чи перці,...

Новий салат «Грибна поляна»: не просто салат, а витвір мистецтва

Незвичайним салатом зараз мало кого здивуєш. А от салатом,...

Що робити, якщо закінчилися гель чи пральний порошок

Господині успішно користуються і тим, і другим засобом під...

Як можна приготувати домашню ковбасу без кишки

Інколи, на свято чи просто так, хочеться поласувати домашньою...

Найкращий спосіб запекти молоду картоплю з часниково-масляною заправкою

Картоплю можна не тільки відварювати, а ще й дуже...

Ексфронтмен гурту «Тартак» Олександр Положинський відповів на чутки про відносини з Бажаною

Чутки розходяться дуже швидко. Почали говорити про те, що...

Як приготувати на десерт крамбл з вівсянки та яблук

В англійській кондитерці є смачний та досить простий десерт....