Осінній догляд за орхідеями для збереження їх краси

0
Орхідеї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Орхідеї хоча і капризні квітки, але дуже гарні. І досить шкода бачити, коли з приходом осені вони починають втрачати свою красу. А її можна підтримати. Для цього потрібно зробити осінній догляд уважнішим та дещо змінити. Про це і поговоримо далі у статті.

Досвічування

Для орхідей фактор додаткового світла має вагоме значення. Осінь — час, коли тривалість дня скорочується, тому потрібно досвічувати. Для цієї красуні воно має бути мінімум 12 годин щодня. Поставте лампи денного накалювання. Цього буде достатньо.

Полив

Чим нижча температура в приміщенні, тим менше поливів має бути. Особливо, коли нижче +18 градусів. Поливайте лише тоді, коли бачите сухість на поверхні субстрату.

Обприскування

Літом орхідеї люблять, щоб було зрошення. Восени надлишок вологи буде зайвим. Може початися процес гниття. Обприскування орхідеї потрібно проводити тільки при мінімальній волозі у повітрі.

Уважний догляд допоможе продовжити цвітіння. Орхідеї будуть радувати вас, а ви ними милуватися. Головне — створити правильні умови вирощування.

попередня статтяЧотири варіанти, на чому можна посмажити смачну картоплю
наступна статтяГотуємо дуже смачні кекси з печінкою
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я