Як ефективно підживити овочі молочною сироваткою

0
Як ефективно підживити овочі молочною сироваткою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досвідчені городники знають секрет, як за допомогою легкого в приготуванні підживлення вдається покращити утворення зав’язі на помідорах, огірках, перцях, баклажанах та прискорити формування головок на всіх різновидах капусти.

Подробиці

Основа такого живлення саме молочна сироватка. Для людей, які тримають вдома корову, не є проблемою виділити декілька літрів для городу. Але й для дачників купити бюджетний молочний продукт – гарна ідея, адже ефект перевірений багатьма. Відгуків є чимало.

Сироватка з молока є багатою на корисні для рослин макро- та мікроелементи. Для того, щоб приготувати 5 л розчину знадобиться лише пів літра молочної сироватки, яку треба влити в обприскувач.

Другим інгредієнтом буде саме борна кислота. Достатньо взяти лише 2 г, розвести в гарячій воді, влити до сироватки. Після цього звичайною водою довести до 5 літрів.

Таке підживлення треба робити саме на етапі цвітіння рослин. Обирайте погоду без вітру та дощу, краще на вечір, коли погода спокійна.

Підживлення із вмістом борної кислоти можна робити не більше 3 разів за весь період цвітіння з інтервалом 10-14 днів, тому що надмірна кількість цього елемента може завдати рослинам шкоди. Для користі все має бути в міру.

попередня статтяМед, гірчиця, майонез — готуємо смачну заправку для салатів
наступна статтяДодайте часнику — заправка для салату стане вдвічі смачнішою
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я