Для чого досвідчені городники роблять дефіцит вологи помідорам

0
Для чого досвідчені городники роблять дефіцит вологи помідорам
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про це мало хто знає і не кожен ще й розкаже, але помідори після того, як висадили у відкритий ґрунт категорично не можна поливати мінімум 5 днів. Для чого досвідчені городники роблять дефіцит вологи помідорам і як це впливає на врожай?

Подробиці

Саме тоді, коли ви садите помідори, то лунки треба добре заливати. На одну досить глибоку ямку не менше 5 л води. Запас має бути на глибині, куди буде тягнутися корінь.

Потім протягом тижня не варто поливати помідори, адже це золотий час для формування кореневої системи. Вона має піти вглиб. Саме це допоможе влітку переносити спеку та давати рясний врожай томатів.

Якщо помідори поливати через день, то відбудеться ефект лінивого коріння. Простими словами, коренева система буде близько до поверхні і не матиме сили здобувати воду та поживні елементи влітку.

попередня статтяЯк приготувати “лінивий” суп без м’яса за 20 хвилин
наступна статтяЩо додати в кабачкові оладки для золотої скоринки
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я