Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

0
Фарш м'ясний
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим.

Вимоги до фаршу

Для його приготування можна брати будь-яке м’ясо. Все залежить від смакових уподобань. Свинина, яловичина, молода телятина, кролик, курка чи індичка — варіантів безліч.

Фарш має бути досить щільний, але бажано, щоб не дуже пісний. В цьому випадку він буде сухим на смак. Найголовніше, щоб фарш не нагадував гуму на смак.

Потрібно додати цибулю. Деякі господині радять наліплені пельмені відразу споживати, бо після розморожування може бути трохи неприємний присмак. До речі, його можна позбутися. Для цього цибулю можна відварити в молоці, а потім додати її в начинку. Такі пельмені після заморожування не будуть мати поганий присмак.

Для соковитості можна додати до фаршу перетертий кабачок або картоплину. Іноді навіть капусту додають. Дотримуйтесь пропорцій. На 1 кг фаршу додають 200 г овочевого пюре.

Для соковитості в пюре вводять додаткові інгредієнти не лише у вигляді овочів. Також можна спробувати воду, молоко або вершки, розкришений лід. Нехай ваші пельмені будуть найсмачніші. А ці маленькі кулінарні секрети в цьому допоможуть.

попередня статтяЯк восени обробити ґрунт від будяків, хвороб та шкідників
наступна статтяЯк видалити кулькову ручку з одягу за 5 хвилин
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я