Як виростити рекордний врожай цибулі: помилки вирощування

0
Як виростити рекордний врожай цибулі: помилки вирощування
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цибуля зараз за ціною золота, тому варто знати, як збільшити її врожай удвічі. При цьому не допустити типових помилок, через які цибуля не розвивається, дрібна чи гниє.

Подробиці

Цибуля не терпить глинистий ґрунт, обирайте пухку землю або ж додавайте при садженню пісок. Якщо вже посадили, то після чергового дощу, коли будете сапою збивати суху кірку, присипте піском.

Ніколи не підгортайте цибулю. Саме ця звичка городників може стати причиною загнивання. Цибуля – не картопля, для якої це необхідність.

Також не варто перед тим, як врожай майже час збирати, ламати пір’я. Воно саме природним чином “ляже”, коли цибуля буде готова, висохне, дозріє.

Намагайтеся взяти рекорд не кількістю, а величиною. Тому проріджуйте цибулю. Вона не має торкатися одна одну під час активної фази росту.

попередня статтяВипікаємо сирний рулет з маком
наступна статтяРеберця в духовці з глазурованою скоринкою — ідея для вечері
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я