Як правильно підживити полуницю у травні: “секрети” органіки

0
Як правильно підживити полуницю у травні:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У другій половині травня саме час підживити полуницю. Весна була не дуже тепла, проте зараз ґрунт прогрітий і коренева система полуниці готова брати максимум корисних елементів. Щоб було, що брати, треба підживати і не відкладати “на завтра”.

Подробиці

Полуниця любить органіку, а тому господарі, що вирощують ягоди не в промислових цілях мають подбати про якісне живлення.

Серед низки способів, які радять народні садівники, ми визначили, що поширеними та ефективними є попіл із хвойних дерев і йод.

Під полуничний кущ кладуть по жмені попелу або ж роблять розчин для поливу. На 200 г попелу візьміть 10 літрів теплої води. Ретельно розмішайте і відразу поливайте.

Мало хто знає, але йодний розчин є чудовим засобом. Він  допоможе продезінфікувати як ґрунт під полуницею, так і зелень кущів. Візьміть 10 крапель йоду на 10 літрів води. Засобом треба обприскати листя та / або залити під корінь.

Органічне підживлення у травні збільшить урожай у червні.

попередня статтяНезрозуміло, але факт — торт з сьомгою
наступна статтяЗаготовки для гарячого вітамінного напою, щоб підтримувати імунітет
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я