Як носити джинсовку весною та влітку: 4 ідеї для красивих образів

0
Як носити джинсовку весною та влітку: 4 ідеї для красивих образів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Джинсовка — річ незамінна, тому нам знадобляться ідеї для цікавої стилізації курток із деніму.

Смішно, що ступор зазвичай наздоганяє нас, коли справа доходить до самих базових предметів гардеробу. Наприклад, білої футболки – з чим її носити? Перша думка – це, звичайно, джинси. Але чи не надто банально? А якщо не джинси, то з чим би її вигуляти сьогодні?

З джинсовою курткою справи приблизно так само. Добре, одягнемо її з джинсами — а що далі? А далі буде наша добірка із чотирма цікавими аутфітами, які так і просяться до куртки з деніму. Що найприємніше, всі вони дуже зручні, плюс, повторити їх можна буде і влітку, і восени.

З костюмними брюками

Здавалося б, що спільного у розслабленого деніму та строгих костюмних штанів? У тому й річ, що майже нічого, і це робить їх такою цікавою парою. Щоб заміксувати речі, далекі один від одного за стилем, поєднуй їх із максимально нейтральним одягом: тут це біла вкорочена футболка та кросівки.

З іншим джинсовим одягом

Хороший приклад того, що більше – це краще. Якщо ти подружиш дві джинсові речі різної довжини, то отримаєш дуже небанальне поєднання, і це, якщо чесно, наш улюблений look з добірки. Взагалі подовжена сорочка з деніму легко може бути плащем — дуже зручно.

Тотал-look з деніму

Нехай із джинси буде все: кепка, спідниця, куртка, чоботи — до речі, хіт сезону. Моно-look’і в більшості випадків виглядають чудово, але щоб не переборщити з денімом, додай аксесуар з іншого матеріалу. Сумка в стилі бохо або, навпаки, строгий шкіряний тоут тут будуть до місця.

З худі

Аутфіт за рівнем зручності нагадує піжаму, і це так приємно! Беремо худі (та пом’якше) і поєднуємо з оверсайз-джинсовкою. Тут важливо вибрати куртку на розмір-два більшу, щоб рукава худі не згорнулися в неприємні хвилі під рукавами джинсовки. І знайти її можна в гардеробі біля бойфренда або в чоловічому відділі – для оверсайзу саме те!

попередня статтяЧи потрібно промивати рис після варіння
наступна статтяВ якому порядку потрібно класти овочі для борщу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я