Сніданок для схуднення: вивчи ці правила, щоб смачно їсти і втрачати кілограми

0
Сніданок для схуднення: вивчи ці правила, щоб смачно їсти і втрачати кілограми
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Перш ніж відправитися до магазину за корисними продуктами, які можуть сприяти схудненню, важливо розібратися як найкраще використовувати кожен прийом їжі протягом дня у своїх інтересах. Сніданок – дуже важливий пункт у цьому процесі. Обзаведись надійною стратегією, яка допоможе тобі досягти бажаної мети, скориставшись нашими порадами. Вони допоможуть!

Плануй та готуй заздалегідь

Подбавши про планування їжі на сніданок, ти гарантуєш собі здоровіші варіанти. І точно будеш впевнена, що ти маєш усі необхідні інгредієнти! До того ж планування та попередня підготовка дозволять тобі отримати легкий та корисний сніданок, який можна захопити з собою – якщо ти не встигаєш поїсти вдома (а пропускати сніданок не можна)

Вибирай продукти з високим вмістом білка

20 г білка за сніданок – оптимально для схуднення. Це означає, що тобі потрібно з’їсти грецький йогурт, яйця чи білковий коктейль.

Поєднуй вуглеводи з білком і жиром, що уповільнює травлення

Вуглеводи у поєднанні з високим вмістом клітковини, білка та жирів допоможе зберегти при цьому почуття ситості надовго. Така комбінація макронутрієнтів знижує стрибки цукру в крові та мінімізує зриви – протягом дня менше тягне перекушувати.

Подбай про різноманітність

Для того, щоб худнути швидше та ефективніше, плануй різні варіанти сніданку і не їж щоранку одне й те саме. Ідеально, коли ти маєш кілька «швидких» здорових меню для сніданку і запаси в морозилці (наприклад, сирники).

попередня статтяВ якому порядку потрібно класти овочі для борщу
наступна статтяХитрості смачного плову: що забувають додавати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я