Листя спатіфілуму пожовкне, а бутони обпадуть: що заборонено робити з «жіночим щастям»

0
Що робити для того, аби спатифілум («жіноче щастя») весь час квітнув: поради досвідчених квітникарі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Спатифілум має не тільки незвичайні квіти, але й велику сакральну характеристику.

Вважається, що жіноче щастя покращує енергетику в будинку. Щодо цього скептики можуть сперечатись, але з тим, що це гарна кімнатна рослина погодяться всі.

Подробиці

Поганий догляд спатифілум точно не переживе. Тому важливо знати, який прорахунок може призвести до пожовтіння та гниття листя в цієї квітки.

Спатифілум не зацвіте, якщо зробити одну поширену помилку. Примітно, що ця дія для інших рослин є справжнім порятунком. Але не для жіночого щастя.

Головна помилка

Пересадка у великий горщик може негативно позначитися на спатифілумі. Рекомендується переміщати «жіноче щастя» в горщик, який більший за кореневу систему на 1-3 см, не більше.

Запас вільного простору має бути, але не надто багато. В іншому випадку замість пишного цвітіння активно розвиватиметься підземна частина рослини.

Усі сили квітка направить на кореневу систему, а ресурсів підтримки краси надземної частини не залишиться. У результаті листя може жовтіти, а бутони опадати.

попередня статтяЩо робити з геранню і чим поливати, щоб неймовірно пахла і дивовижно цвіла
наступна статтяЧи потрібно промивати рис після варіння
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я