6 речей в стилі, які заважають тобі добре одягатися

0
6 речей в стилі, які заважають тобі добре одягатися
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мабуть, всі стикалися з прикрою ситуацією: повторюєш look модного блогера, здається, що вийшло однаково, але ні: все виглядає відверто погано. І де сталася помилка? Розкриваємо секрет!

Диявол, як кажуть, криється в деталях, і саме від них залежить, чи буде твій look ефектним. Довжина рукавів, наявність складок на джинсах, форма сумки значення має все. І якщо деякі елементи помітні професійним стилістам, інші нюанси ти легко виправиш сама. І відразу помітиш, що виглядати ти стала набагато кращою!

Не повторюй принти. Якщо ти вибираєш річ із яскравим малюнком, не обов’язково додавати їй у пару одяг із таким же принтом. Від дрібних візерунків рябитиме в очах, а великі форми можуть зіпсувати фігуру. Краще заміни другий принт на однотонний одяг!

Надмірний оверсайз. Оку приємні контрасти: вільний верх і силуетний низ – і навпаки. А якщо повернутися в оверсайз, з’явиться ризик виглядати, як у ковдрі.
Мікси різних сезонів. Вміння поєднувати різні за стилем речі — чудова навичка, але з деякими речами не посперечаєшся. Восени, наприклад, не носять літні спідниці, навіть якщо ти намагаєшся «обтяжити» їх светром. Чим холодніший сезон, тим щільніші тканини.

Велика кількість зайвого декору. Футболки з ланцюжками, джинси з незграбними аплікаціями, сумки з масивною фурнітурою рідко бувають стильними. А ось щільний одяг у натуральній палітрі та монохромі – завжди хороша ідея.

Економія взуття. Скільки разів твердили світові: хороша пара туфель, кросівок чи чобіт – це обов’язковий пункт у списку покупок! Але ні, спокуса купити щось супербюджетне на один сезон залишається. Зазвичай план ганьбити обновку всього сезон провалюється, такі пари просто розклеюється – і, очевидно, виглядають дешево.

Надмірна старанність. Чому француженки славляться своїм стилем? Вони трохи недбалі — і в цьому їх фішка. А спроба поєднувати кожну деталь якраз обернеться проти тебе.

Залишай хоча б один елемент в образі «недоробленим»: нехай це буде укладання, вільні джинси, хустку, що розвівається на зап’ясті (до речі, модна фішка). Спробуй сама побачиш, як цей нюанс змінює все!

попередня статтяНавіщо класти в каструлю з буряком хлібну скоринку
наступна статтяНавіщо під час тушкування капусти досвідчені господині додають черствий хліб
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я