...

6 речей в стилі, які заважають тобі добре одягатися

Підпишіться на нас:

Мабуть, всі стикалися з прикрою ситуацією: повторюєш look модного блогера, здається, що вийшло однаково, але ні: все виглядає відверто погано. І де сталася помилка? Розкриваємо секрет!

Диявол, як кажуть, криється в деталях, і саме від них залежить, чи буде твій look ефектним. Довжина рукавів, наявність складок на джинсах, форма сумки значення має все. І якщо деякі елементи помітні професійним стилістам, інші нюанси ти легко виправиш сама. І відразу помітиш, що виглядати ти стала набагато кращою!

Не повторюй принти. Якщо ти вибираєш річ із яскравим малюнком, не обов’язково додавати їй у пару одяг із таким же принтом. Від дрібних візерунків рябитиме в очах, а великі форми можуть зіпсувати фігуру. Краще заміни другий принт на однотонний одяг!

Надмірний оверсайз. Оку приємні контрасти: вільний верх і силуетний низ – і навпаки. А якщо повернутися в оверсайз, з’явиться ризик виглядати, як у ковдрі.
Мікси різних сезонів. Вміння поєднувати різні за стилем речі — чудова навичка, але з деякими речами не посперечаєшся. Восени, наприклад, не носять літні спідниці, навіть якщо ти намагаєшся «обтяжити» їх светром. Чим холодніший сезон, тим щільніші тканини.

Велика кількість зайвого декору. Футболки з ланцюжками, джинси з незграбними аплікаціями, сумки з масивною фурнітурою рідко бувають стильними. А ось щільний одяг у натуральній палітрі та монохромі – завжди хороша ідея.

Економія взуття. Скільки разів твердили світові: хороша пара туфель, кросівок чи чобіт – це обов’язковий пункт у списку покупок! Але ні, спокуса купити щось супербюджетне на один сезон залишається. Зазвичай план ганьбити обновку всього сезон провалюється, такі пари просто розклеюється – і, очевидно, виглядають дешево.

Надмірна старанність. Чому француженки славляться своїм стилем? Вони трохи недбалі — і в цьому їх фішка. А спроба поєднувати кожну деталь якраз обернеться проти тебе.

Залишай хоча б один елемент в образі «недоробленим»: нехай це буде укладання, вільні джинси, хустку, що розвівається на зап’ясті (до речі, модна фішка). Спробуй сама побачиш, як цей нюанс змінює все!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я