Редиска буде велика, якщо знати, чим поливати грядки

0
Редиска
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Почнемо з важливого питання: «‎Яка редиска вам подобається найбільше? Солодка чи гіркувата?». Звичайно, що голоси будуть направлені в сторону солодкуватої редиски, а не гіркої. Є ще один важливий момент — розмір коренеплодів. Ситуацію зі смаком та розміром можна виправити.

Підживлення для редиски

Існує думка, що редиска добре росте і без добрив. Та й різноманітні підживлення ця культура також недолюблює. Зрештою, при грамотному та помірному використанні буде лише користь.

Використовуйте курячий послід. Розводять з водою у пропорції 1:3, тобто на частину посліду треба 3 частини води. Розчин має постояти протягом 3 діб. Концентрат треба потім також розводити. На 1 частину в відро долийте 10 частин води. Цим розчином поливають грядки з редискою.

Ще є простий спосіб зробити підживлення золою. Візьміть 300 г золи та розчиніть у 10 л води. Залиште на добу, а потім використовуйте для поливу. Такий підхід дасть можливість отримати гарний врожай редиски, яка буде і велика, і смачна

попередня статтяГотуємо ароматні кабачкові котлети — кулінарна скарбничка
наступна статтяСвіжі овочі та курка — бездоганний салат, який ви полюбите з першої виделки
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я