Цей продукт визнаний одним з найкорисніших у світі – а ми його майже не їмо

0
Цей продукт визнаний одним з найкорисніших у світі – а ми його майже не їмо
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про те, як організувати здорове харчування, експерти сперечаються постійно. Але вчені мають намір поставити крапку в дискусіях – вони з’ясували, який продукт є найбільш правильним і корисним

Дослідники з Університету Вільяма Патерсона в Нью-Джерсі в США вивчили вміст поживних речовин у 41 продукті – співвідношення вітамінів, клітковини та калорій.

Дивно, але тільки одному продукту вдалося забезпечити 100 відсотків поживних речовин добової потреби.

І це крес-салат! Він містить багато вітаміну С, вітаміну А, заліза, кальцію, калію та магнію, а також безлічі антиоксидантів. Інші переваги: завдяки ефірним маслам продукт має заспокійливу дію, та полегшує кашель при респіраторних захворюваннях і, згідно з дослідженням, має детоксикаційну та кровоочисну дію на організм.

Друге місце посіла китайська капуста, всього 100 грамів якої на чверть покриває добову потребу у вітаміні С.

А бронзу від учених отримав мангольд — листові буряки. У топ-10 також увійшли листя червоного буряка, шпинат, цикорій, латук, петрушка, салат ромен та листова капуста.

попередня статтяПухкі коржі на кефірі: ролітаються ще гарячими, скільки не готуй
наступна статтяШвидко, просто та смачно: як приготувати піцу прямо на сковорідці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я