Салат з водоростей вакаме, який додасть вам здоров’я

0
Водорості вакаме
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Це дієтичний салат, адже водорості вакаме допомагають позбавлятися зайвої ваги. Також вони корисні тим, що мають позитивний вплив на роботу серця, знижують рівень холестерину та підтримують гормональний фон. А салат готувати з них дуже легко.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • вакаме — 1 скл.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • сіль, перець;
  • гірчична або лляна олія;

Як приготувати

Водорості продають у сухому вигляді. Їх потрібно залити великою кількістю води. Якщо буде недостатньо, долийте. Сухі водорості збільшуються в 8 разів. Враховуйте цей момент, коли готуєте на одну людину чи компанію.

Моркву натріть на тертці. Присипте її сіллю та помніть руками. Цибулю наріжте півкільцями. Полийте його лимонним соком. Водорості потрібно злити та ретельно промити водою.

Змішайте всі інгредієнти разом. Посипте чорним меленим перцем за смаком. Можна побільше, щоб було виразніше. Заправте гірчичною або лляною олією. Салат готовий. Він не тільки корисний, але й смачний. Додайте його до свого раціону харчування. Смачного!

попередня статтяЯк врятувати баклажани від колорадських жуків
наступна статтяЧому потрібно купати туї на ділянці
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я