Як правильно вибрати грейпфрут: поради досвідчених господинь

0
Як правильно вибрати грейпфрут: поради досвідчених господинь
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви не любите грейпфрут, то значить ви не їли смачний, стиглий, соковитий фрукт. Екзотичний цитрусовий часто продається у стані “виріс, але не дозрів”. Поради досвідчених господинь допоможуть купити грейпфрут, що змінить думку про нього як гіркий, дивний, терпкий продукт.

Подробиці

    1. Стиглий грейпфрут повинен мати яскравий аромат. Якщо ви нюхаєте (звісно, без нежитю), а запах нейтральний, то хай ще полежить, не купуйте.
    2. Зверніть увагу, що шкірка має бути пружною, без зморшок. Плід повинен бути щільним і важким у руці. Навіть можна порівняти “на руку” вагу фруктів у ящику. Обирайте важчий, то ознака, що фрукт налитий та готовий вас радувати.
    3. Колір має бути однотонним, без плям чи цяток, зокрема коричневих. Якщо такі все ж є, то це означає, що грейпфрут почав псуватися або так діє хімічна обробка.

До речі, перед вживанням всіх екзотичних фруктів треба добре шкірку промити теплою водою. Навіть якщо ви не плануєте цедру їсти, все ж контакт із ножем, соком і вашими руками шкірка має.

попередня статтяЧому не варто викидати шампунь, зубну пасту і стару щітку: хитрощі господинь
наступна статтяЯк підготувати п’ятки до босоніжок без походу в салон
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я