Як підготувати п’ятки до босоніжок без походу в салон

0
Як підготувати п'ятки до босоніжок без походу в салон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Коли дізнатися ціни на педикюр, то виникає потреба домашнього догляду. Ваші п’ятки будуть готовими до відкритого взуття, якщо напередодні зробити доглядову процедуру. Достатньо 30 хвилин разом із нагріванням води, щоб все було готово, гарно і гладенько.

Подробиці

Причиною того, що шкіра на п’ятках стає сухою, грубішою та тріскає, може бути низка факторів (проблеми зі здоров’ям, незручне взуття, підбори тощо).

Простим, але перевіреним способом є сольова ванночка, після якої обов’язкова обробка олією ступні.

Нагрійте воду до температури, яку витримують ваші ніжки, на 1 л додайте 1 ст.л. морської солі. Потримайте у воді протягом 15 хвилин ступні, потім потріть щіточкою чи пемзою. Вона має бути персональною, як і зубна щітка.

Після цього змийте звичайною водою, витріть ноги та нанесіть будь-яку олійку. Підійде навіть оливкова чи кокосова, яка є у вас на кухні. Соняшникова теж не буде шкідлива, проте в нерафінованої все ж сильний аромат.

 

попередня статтяЯк правильно вибрати грейпфрут: поради досвідчених господинь
наступна статтяЧи дотримуєтеся ви правил поливання на городі: 4 поради городників
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я