Як приготувати тефтелі, щоб не розвалилися: маленька хитрість

0
Як приготувати тефтелі, щоб не розвалилися: маленька хитрість
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожна господиня має свій секрет приготування смачних тефтелей. Однак не всі знають, як приготувати їх так, щоб вони не розвалювалися.

Насамперед варто звернути увагу на фарш. Саме від цього інгредієнта багато залежить. Не потрібно брати надто рідкий, сухий чи жирний продукт.

Краще не використовувати фарш крупного помелу. Якщо іншого вибору немає, його рекомендується перекрутити ще раз. В іншому випадку тефтелі розвалюватимуться на сковороді.

Багато хто кладе в тісто рис. Однак перед приготуванням його не промивають, щоб всі продукти краще скріплювалися.

Важливо використовувати круглий рис, який лише злегка промивають перед приготуванням.

Досвідчені господині радять перед тим, як варити або смажити тефтелі, обваляти їх у борошні. Така маленька хитрість не зіпсує смаку, але при цьому допоможе продукту зберегти форму.

попередня статтяЯк приготувати напій для здорового волосся
наступна статтяЧому жовтіють кінчики листя алоє і як забезпечити правильний догляд
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я