Як приготувати напій для здорового волосся

0
Як приготувати напій для здорового волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Більшість рецептів смузі добре підходять для очищення кишківника або схуднення. Цей напій теж має позитивний вплив на роботу ШКТ. А головне — насичує організм корисними жирами та антиоксидантами, які благотворно впливають на ріст волосся.

Для того, щоб волосся росло міцним, сильним і випадало в межах допустимої норми, потрібно не тільки правильно доглядати за ним, але і стежити за дефіцитами в організмі. Найчастіше саме стан локонів першим сигналізує про появу проблем. Особливо – у міжсезоння, у так званий період авітамінозу.

Ми вже розповідали про найважливіші продукти для профілактики випадіння волосся — їх потрібно їсти щодня. А щоб закріпити ефект, додай до раціону цей корисний напій. Він став справжнім хітом у соцмережах та отримав схвалення нутриціологів: за рахунок високого вмісту омега-кислот, фолієвої кислоти та вітамінів групи В – мікроелементів, безпосередньо пов’язаних із ростом волосся.

В основі смузі для локонів – насіння-суперфуди, багаті на вітаміни та мікроелементи. А також небагато фініків — для солодкого смаку та стабільної роботи кишечника.

Інгредієнти для смузі

  • Насіння чіа – 1 столова ложка
  • Насіння льону – 1 столова ложка
  • Насіння гарбуза – 1 столова ложка
  • Насіння соняшнику – 1 чайна ложка
  • Фініки – 2-3 штуки, без кісточки
  • Жменя улюблених горіхів
  • Вода або молоко (бажано рослинне)
  • Спеції (наприклад, кориця та ваніль) – за смаком

Готується смузі для локонів дуже просто. Додай у блендер усі інгредієнти та трохи води та гарненько все подрібни. При необхідності додай ще води та доведи масу до бажаної консистенції. Все готово! До речі, за бажанням можна додати або замінити фініки половинкою банана — для більш солодкого смаку та кремової текстури.

попередня статтяСалат з кукурудзою і печерицями: простий рецепт і на вечерю, і на свято
наступна статтяЯк приготувати тефтелі, щоб не розвалилися: маленька хитрість
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я